LOVELETTERSTOP

TouchscreenzuilZe zijn al bijna niet meer weg te denken tijdens de grote dag van vele! Grote LOVE letters die de lokatie opsieren met hun robuste uitstraling. Maar wat is er zo speciaal aan onze letters?

De meeste LOVE letters zet je neer en sluit je aan met een stroomkabel en 'that's it'... Ze branden de hele avond in dezelfde kleur en staan er maar te staan.

Onze letters sluit je ook natuurlijk aan met een stroomkabel, maar er staat een tablet bij waar je zelf kun bepalen welke sfeer je wil maken. Alle vintage gloeilampjes aan, of juist rustig een looplichtje er in. Alle letters in het rood, groen of blauw... Of tijdens de feestavond een vrolijke regenboog aan kleuren wat loopt van links naar rechts over de letters. Jij of je gasten bepalen! De tablet staat in de buurt van de letters en is toegangkelijk voor iedereen. En wil je niet dat iedereen ze kan bedienen? Dan zet je de tabletzuil bijvoorbeeld bij de DJ zodat hij af en toe eens de sfeer aan kan passen! En als we het dan toch over de DJ hebben... Als hij wil, en weet hoe, kan hij onze letters in zijn eigen lichtshow opnemen! De letters zijn DMX gestuurd. 4 dimmer kanelen voor de gloeilapjes (per letters) en 4 RGB kanelen! Elke letter heeft een eigen dimmer met gloeilampjes en een eigen rgb ledstrip. Dus je kunt alle kanten op! Laat je fantasie de vrij loop!

Bijkomend voordeel is dat de fotograaf ook tijdens een fotoshoot bij de letters meteen de sfeer aan kan passen om zo tot het plaatje te komen wat hij voor ogen heeft en niet steeds hetzelfde plaatje hoeft te schieten.

De letters zijn 120 CM groot en zo gemaakt dat je er met gemak op kunt leunen tijdens een fotoshoot!

Technische info:

  • 1400 Watt (letters + contollerkist) 6 AMP
  • 120 CM hoog
  • +/- 80 CM breed (varieert per letter)
  • Eigen WIFI netwerk tussen controller en tabletzuil, geen lokale wifi nodig!
  • DMX gestuurd: 4* Dimmer (1ch per letter), 9-20 RGB (3ch per letter)

Momenteel alleen op de grond te plaatsen! (hangen is nog niet mogelijk)